contact: gotanasronull@nullgmail.com

Hőlégballonok

Kisfiam majdnem itt van! Annyira izgatott vagyok, hogy találkozzon vele, és őszintén én sooooo terhes. Azt tervezzük, hogy Lou és a baba egy szobában, amikor kicsit, és most szeretem az utat Lou szobában díszített, de a tény az ... van egy kislány.

Azt akarom, hogy maradjon távol a "fiú oldalán" szakadék lány oldalán "shared érzés, hogy sok fajta szoba, de van, hogy adjunk még egy semleges, vagy" fiú jellemzők "a szobában. Igaz, én találtam ki ezt az üzletet, hogy gyorsan, és tegye az ágy fölött a baba. Egy kicsit kreatívabb, mint egy normál mobil és szuper könnyen elkészíthető és testre. Tehát itt vagyunk ... remélem tetszik ez a gyors kereskedelem. BTW lenne tökéletes az egyik fél a nyár folyamán ... :) kézműves nem csak babáknak Amire szüksége van: a kínai papír lámpák. Vettem az enyémet Micheal van a dollár közé. Akkor is kell egy kis kézműves festék, ecset, zsineg, zsineg vagy szalag és valami használni a "kosárba". Én ezeket a kis vödör mellett én is kaptam, hogy Micheal. Ők voltak kevesebb mint egy dollár minden. De nyugodtan, hogy a saját papír dobozban egy gyors és egyszerű megoldás. Lampion papír hogy ez olyan könnyű! Csak hogy a felek együttesen és eldönteni, hogy melyik "tart" szeretne díszíteni.   Folyton nagyon egyszerű festéssel a sarkok felváltva. Akkor mod podge szövet vagy papír sarkainál is. Csak lassan megy a festés, mert a papír törékennyé válik, ha nedves, és nem akarja, hogy rip vagy szúrja a lámpa. Egyszerű nem? Csak festeni a sarkok, és tegye száraz néhány percig Aztán felfűzve én színű szalagot dobott két kar...

Continue Reading

Előnyök és hátrányok dísztárcsák

Annak ellenére, hogy 34 éves az én dolgom, és néha kapok a kérdés, különösen akkor, ha új emberekkel találkozni: "Nem félsz, hogy az új autók, amelyek nem dísztárcsa ? "Mindig reagálnak ugyanúgy, én csak nevetek. Fedél van majdnem olyan hosszú, mint esik, amelyre létrehozták őket. Másodszor, ebben a században, a fedeleket nagyon dísztárcsák és nem várok ez változni fog. Kiderült, hogy míg az összes szerelem elektronok legalább két dolog, az emberek nem szeretnek elektronokat.

kiadások

Átlagos élettartam - kevesebb, mint ideális

Először az ár, míg sok elektron van a tökéletes design, de az ár már megfelelően felfújt. Gyakran előfordul, hogy mivel az elektron végső ár, ha vásárol egy autó sokkal nagyobb, mint amit a hirdetését látta.

A második legfontosabb tény az, hogy míg a legtöbb hirdetések mindig a legfrissebb és legjobb kört egy kabrió egy meleg napsütéses napon úgy tűnik, elfelejtette, hogy a legtöbb ország lesz, hogy élvezze az ilyen időjárás. A legtöbb középnyugati és a környező területeken tűnnek télen, mint bármi más vele jön a hideg idő, beleértve a csúszós jég és hó. E feltételek mellett a só hatásai elleni küzdelem és a veszélyeket az ilyen csúszós körülmények között. Amit az emberek nem észre, hogy Salt roncsok szinte mindent a jéggel együtt. Ez az egyik leggyakoribb oka a rozsda, korrózió és a közúti kár, és még sok más. Könnyűfém keréktárcsák és a Chrome gyártják, hogy ellenálljanak a sót és általában esnek áldozatul a maga módján a korrodált és szivárgó kerekeket.

dísztárcsák és dísztárcsák most ad nekünk a lehetőséget, hogy fut egy dí...

Continue Reading