contact: gotanasronull@nullgmail.com

Způsoby, jak integrovat interaktivní tabule do škol

Když studenti pracovat s virtuálními manipulatives, je tu pocit zvýšené očekávání, angažovanost a dokonce i trochu magie v místnosti.

Mnoho dnešních třídách jsou vyplněny technologii, ale z jednoho kusu, které mohou pomoci učitelům a studentům přinést nový život na lekci je interaktivní tabule a učební manipulatives, že to dělá to možné.

Existuje mnoho výrobců tabule - Epson a interaktivní tabule mezi nimi. Každá tabule řešení má své výhody i nevýhody, ale všechny mají schopnost zvýšit učební plán, zvýší výsledky studentů a umožnit učební činnosti není myslitelné v tradičním prostředí učeben.

Přejete si vaše interaktivní tabule cítil "magické" ve třídě? Zde je pět postupy, které pomohou získat co nejvíce z těchto zařízení.

POHNOUT SE

Některé technologické koordinátoři nepovažuji interaktivní tabule jako součást svého celkového plánu technologie s odůvodněním, že se jedná o učitel-centric zařízení a slouží pouze k pomoci přednášku učitele v přední části učebny, jak studenti sledovat. používán správně, studenti - ne učitelů - je třeba pracovat v interaktivních tabulí v průběhu školního dne.

Ve své knize mozku pravidel, neurolog Dr. John Medina hlásí, že fyzicky aktivní studenti absorbovat více informací, než studentů sedí u svého stolu celý den. Jedna z nejlepších věcí, které učitelé mohou udělat, aby studentům pomoci pochopit nové informace, je dostat ven ze svých židlí, pracující na tabule a pomocí virtuálních manipulatives senátů.

Mnoho interaktivní tabule umožňuje více uživatelům nebo vstupní zařízení pro interakci s deskou současně, takže...

Continue Reading

Miért válasszon kovácsoltvas lámpát?

Miért válasszon kovácsoltvas lámpát? Világítsd meg az életed kovácsoltvas lámpával A kovácsoltvas lámpa világít minden otthont, így kiváló kiegészítője bármilyen belső kialakításnak. A robusztus kialakítás nagyszerű kombinációjával, a kovácsoltvas lámpatípusok széles választékával és az elfogadható árakkal, kovácsoltvas lámpák fantasztikus ár-érték arányt nyújtanak. Egyedülálló megjelenés segít abban is, hogy hatással legyen minden olyan helyiségre, amelyre világítanak. Akár a nappaliban egy könnyű oldalsó világítás, az ágy melletti olvasólámpa, akár egy kiegészítő nappali vagy étkező fény, ezek a lámpák stílusos alternatívát kínálnak a fém vagy műanyag lámpákhoz. Végtelen sokszínűség A vas rugalmasságának köszönhetően a kovácsoltvas lámpák hihetetlen módon hajlíthatók, alakíthatók és formázhatók, ami azt jelenti, hogy minden darab fantasztikus egyéniséget tartalmaz. A rendelkezésre álló stílusok széles skálája is rendelkezésre áll; Kiválaszthat egy nagyon elegáns és egyszerűsített lámpát, vagy kereshet valamit, ami sokkal részletesebb és díszesebb. A kovácsoltvas lámpák sokféle színben érkeznek, így sötétebb hangzást választanak a gazdagabb megjelenéshez, vagy valami könnyű és elegáns fényt és nyitott teret. Emellett a nagyobb, bonyolultabb étkezőhelyiségekhez a kovácsoltvas csillárok is fantasztikusak. Számos kifinomult, gyönyörűen kialakított csillár található a legjobb kézműves kovácsoltvas bútorüzlete...

Continue Reading

Kovácsoltvas fal dekoráció - megújuló fenntartható erőforrás

Kovácsoltvas fal dekoráció - megújuló fenntartható erőforrás Kovácsoltvas fal dekoráció már évezredek óta használják, és folytatódik a generációk előtt elsősorban a szépség és a hosszú élettartam. Ez a fém megújuló és fenntartható erőforrás. Többször újrahasznosítható, és hasznot húz a feldolgozásból. A kovácsoltvasból származó törmeléket összegyűjthetjük, újramelegíthetjük és ismét szilárd masszává alakíthatjuk. Ez jobb minőségű vasat eredményez. "Kovácsolt": olyan fém, amelyet kalapált, csavart vagy alakra hajlított. A kovácsoltvas díszítés díszítéssel vált. Hozzáadja azt a benyomást, hogy képes lesz a természetet a környezetbe hozni. A kovácsoltvas darabok szépsége az, hogy jól illeszkedhet a ház bármely szobájába. Különböző méretben kapható kis vagy nagy méretben, különböző formákban, például kerek, téglalap alakú, négyzet alakú, ovális és absztrakt mintákban, amelyek bonyolult tekercseket, kavarogásokat és leveleket tartalmaznak. A legtöbb díszítéssel is jól illik, elsősorban a semleges színű, általában barna vagy fekete szín miatt. Azonban megváltoztathatja a kovácsolt vasat a szoba díszítésének köszönhetően festék bevonásával. Találhat olyan darabokat is, amelyek a bajba jutott fehér és verdigris bevonatokban találhatók, amelyek egyediek és más dimenziót adnak a dekorációhoz. A kovácsoltvas fali termékek a hagyományos formatervezés és a kortárs stílusok finom keverékét tükrözik. Forradalmat hozott otthonunkba otthoni dekorációs termékek formájában. A kovácsoltvas termékek listája soha nem ér véget. Csak egy termékre gondolsz, és kovácsoltvasból leszed.

...

Continue Reading

Lemezek keze alatt képzett emberek elkapják a második szél

Az ember egy élőlény kreatív, teremt és átalakítja a környezetre, mivel a történelem előtti időkben a mai napig. Régen kb pragmatickejších dolgok, mint építeni egy hajlékot, szántóföld, vagy építeni egy kerítést, de most ezek az alapvető szükségleteinek a lakosság nagy és viszonylag megfizethető, így van hely a kreativitás és a megnyilvánulása a területeken kezelni egyszer vagy nechyrovali. Ezt bizonyítja például, egy srác nevű Ptolemaiosz Elrington. A brit, hogy úgy mondjam, a művész úgy döntött, hogy a régi lemezeket gyűjt pohodee szabadon utak mentén és ezt alakítja szép és elegáns szobrok. Hogy ez a tevékenység nem csak egy ilyen hobbi, amit alátámaszt az az ár, amelyen ma értékesíti alkotásait. 12 év után a tétele az árát a szobrok felmászott 10 000 font! Persze, a kezdet nehéz volt, és bár meggyőzni a közvéleményt, hogy tevékenységei valami több, mint gyilkos unalom, eltartott egy darabig, de ma ő munkája látható a nemzetközi kiállítások és akciók teszi, és egyben a világ média, mint például a Daily Telegraph .

Ptolemaiosz, azonban nem az egyetlen, aki lenyűgözte a formák kárpitok miatt. Lemezeken valóban változatos használata, és nem is lehet egy művész bementek közülük sikerült létrehozni valami szép, és Ön és spríjmeniť így a lakásban. A következő három tipp a választás a sok ilyen esetekben.

  1. lemezeket egy tál chips

Ez az első eset, hogy ezek a régebbi típusú fedéllel, de az ötlet igazán érdekes. Kerek kárpitok miatt Nuka és az ilyen használat. Ideális az ilyen használat megjelenik például a tematikus fesztiválok, amelyek összehozzák sze...

Continue Reading

Rendeletek az autó sokat elárul egy személy

Mindannyian biztosan tudjuk, hogy az autónk feltár valamit rólunk. Nem csak, hogy tudjuk, de ez a benyomás nagyon gyakran akaratú és kívánatos. Látjuk ezt, például, hogy ha valaki vezet egy új, fekete, kombi-limuzin, mi is vele tudat, hogy egy csoport sikeres, vagy legalábbis a sikeres vállalkozók keres. De ez nem csak az ár az autó, amely feltárja valamit rólunk.

Mossuk meg!

Nem számít, mit lovagolni, ahogy érdekel az autó, akár küls…

Continue Reading