contact: gotanasronull@nullgmail.com

A legkreatívabb ügynökségek a világ

Office. A szoba, ahol elfér egy asztal, szék, szekrény vagy polc tárolására fontos iratok, szemetet vagy aprító, hogy "késlelteti" a kevésbé fontos, így talán még mindent. A modern irányzatok azonban azt mondják, nincs olyan alapvető elképzeléseit a munkakörnyezet.

Miért? Sok multinacionális vállalat a munkatársak körében, és az emberek, akik gyakorolják az úgynevezett "pszichológiája irodában." Ez egyfajta alkalmazott pszichológia, amely megvizsgálja m…

Continue Reading

Születésnap csak egyszer egy évben

Születésnap a gyerekek életének egyik legjobban várt nap az évben. Talán még jobban, mint a karácsony, mert ezen a napon csak egy van. Nagyon gyakran úgy, hogy még jól vagy üldözése elfelejti születésnapját idén, és nem tudok várni a többieket.

Születésnapi így őket játszani egy nagyon fontos szerepet, és a természetben is a várakozásokat évről évre több. Ha nem tartozik a szülők, akik fogadási mindent csak ajándékokat, de szeretné, hogy a gyerekek elsősorban egy kellemes érzés egész nap minden születésnapi, van néhány tipp, hogyan lehet javítani, például olyan születésnapi party.

Nagyon gyakran előfordul, hogy még ha a gyerekek nagyon boldogok és lelkes során ünnepe, mindig velük kapcsolatban még néhány elvárások tőlük. Ha nem felel meg ezeknek az elvárásoknak, és építeni csak a triviális, elcsépelt gyakorlat születésnap, gyermek érzékeny lelke végre egy kicsit csalódott.

Ezért szükséges, ha készül egy születésnapi party a szülők és a kis bürök, ha minden tökéletesen felkészült megelégedésére, de mindenekelőtt őszinte öröm kitüntetettje. Nézzük tehát ihlette ötleteket arra, hogyan meglepetés a gyerekek kreatív dekoráció.

Címkék a villára

Ez az egyszerű, de szép dekoráció villa használt címkéket. Ilyen villa képesek arra használják, hogy fenntartsák könnyű anyagok, mint a papír, vagy a különböző kártyákat. Vágja ki alakzatok dokumentum ismerteti a nevét a gyermekek, mint a fenti képen néz igazán jó!

Légy kreatív a lufi!

Lufi valóban meglehetősen elcsépelt dekoráció, de a formája, a könnyedség és a könnyű kezelhetőség tökéletes kreatívabb. Izg...

Continue Reading

Hőlégballonok

Kisfiam majdnem itt van! Annyira izgatott vagyok, hogy találkozzon vele, és őszintén én sooooo terhes. Azt tervezzük, hogy Lou és a baba egy szobában, amikor kicsit, és most szeretem az utat Lou szobában díszített, de a tény az ... van egy kislány.

Azt akarom, hogy maradjon távol a "fiú oldalán" szakadék lány oldalán "shared érzés, hogy sok fajta szoba, de van, hogy adjunk még egy semleges, vagy" fiú jellemzők "a szobában. Igaz, én találtam ki ezt az üzletet, hogy gyorsan, és tegye az ágy fölött a baba. Egy kicsit kreatívabb, mint egy normál mobil és szuper könnyen elkészíthető és testre. Tehát itt vagyunk ... remélem tetszik ez a gyors kereskedelem. BTW lenne tökéletes az egyik fél a nyár folyamán ... :) kézműves nem csak babáknak Amire szüksége van: a kínai papír lámpák. Vettem az enyémet Micheal van a dollár közé. Akkor is kell egy kis kézműves festék, ecset, zsineg, zsineg vagy szalag és valami használni a "kosárba". Én ezeket a kis vödör mellett én is kaptam, hogy Micheal. Ők voltak kevesebb mint egy dollár minden. De nyugodtan, hogy a saját papír dobozban egy gyors és egyszerű megoldás. Lampion papír hogy ez olyan könnyű! Csak hogy a felek együttesen és eldönteni, hogy melyik "tart" szeretne díszíteni.   Folyton nagyon egyszerű festéssel a sarkok felváltva. Akkor mod podge szövet vagy papír sarkainál is. Csak lassan megy a festés, mert a papír törékennyé válik, ha nedves, és nem akarja, hogy rip vagy szúrja a lámpa. Egyszerű nem? Csak festeni a sarkok, és tegye száraz néhány percig Aztán felfűzve én színű szalagot dobott két kar...

Continue Reading

Způsoby, jak integrovat interaktivní tabule do škol

Když studenti pracovat s virtuálními manipulatives, je tu pocit zvýšené očekávání, angažovanost a dokonce i trochu magie v místnosti.

Mnoho dnešních třídách jsou vyplněny technologii, ale z jednoho kusu, které mohou pomoci učitelům a studentům přinést nový život na lekci je interaktivní tabule a učební manipulatives, že to dělá to možné.

Existuje mnoho výrobců tabule - Epson a interaktivní tabule mezi nimi. Každá tabule řešení má své výhody i nevýhody, ale všechny mají schopnost zvýšit učební plán, zvýší výsledky studentů a umožnit učební činnosti není myslitelné v tradičním prostředí učeben.

Přejete si vaše interaktivní tabule cítil "magické" ve třídě? Zde je pět postupy, které pomohou získat co nejvíce z těchto zařízení.

POHNOUT SE

Některé technologické koordinátoři nepovažuji interaktivní tabule jako součást svého celkového plánu technologie s odůvodněním, že se jedná o učitel-centric zařízení a slouží pouze k pomoci přednášku učitele v přední části učebny, jak studenti sledovat. používán správně, studenti - ne učitelů - je třeba pracovat v interaktivních tabulí v průběhu školního dne.

Ve své knize mozku pravidel, neurolog Dr. John Medina hlásí, že fyzicky aktivní studenti absorbovat více informací, než studentů sedí u svého stolu celý den. Jedna z nejlepších věcí, které učitelé mohou udělat, aby studentům pomoci pochopit nové informace, je dostat ven ze svých židlí, pracující na tabule a pomocí virtuálních manipulatives senátů.

Mnoho interaktivní tabule umožňuje více uživatelům nebo vstupní zařízení pro interakci s deskou současně, takže...

Continue Reading